Een garage uitbouwen voor meer opbergruimte

Een garage is ideaal. Het is ideaal voor een auto maar ook voor opslagruimte. De uitbouw biedt veel mogelijkheden en ruimte om de spullen in op te bergen. Het is wel echt een praktische oplossing. Zo weet je ook altijd dat de auto veilig binnen staat. Een garage zorgt er ook voor dat de woning meer waard wordt. Wil jij nou ook extra ruimte? Laat dit dan door de professionals doen. De Aanbouw Expert staat ook in Amsterdam voor je klaar. 

De uitbouw

Door jouw  garage uit te bouwen creëer je meer ruimte. Meer ruimte betekent ook meer opslagruimte. Dit biedt dan een fijne meerwaarde aan de woning. Het is ook fijn om de fietsen in de garage te zetten. Zo weet je dat alleen jij eraan kan komen. Veel mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning hebben vaak als eis dat ze een garage bij de woning willen. Dit is begrijpelijk. Zo hebben ze ook altijd plek om hun auto ergens te zetten en voor hun spullen. Door een garage aan te bouwen of uit te bouwen geeft het dus al snel een flinke meerwaarde aan de woning.

Heb je een vergunning nodig? 

Voor het uitbouwen van een garage heb je geen vergunning zoals als die niet meer dan vier meter diep is. Wil je juist een garage aanbouwen dan heb je in sommige gevallen wel een vergunning nodig. Een vergunning is vooral in de gevallen wanneer je een garage aan de zijkant of voorzijde van de woning wilt hebben. De vergunningen kun je bij jouw gemeente aanvragen. Een vergunning voor een garage krijg je meestal gemakkelijk. Een garage hoeft natuurlijk niet aan het huis te zitten. BIj de meeste huizen zit een garage wel aan de woning, maar je kan er ook voor kiezen om ergens in je tuin een garage of een opberghok te plaatsen.

Een uitbouw van een garage met een overkapping voor jouw auto

Vind je het belangrijk om jouw auto bedekt neer te zetten? Dan is een uitbouw met een overkapping ideaal. Zo kan je de binnenkant van jouw garage gebruiken als opslagruimte. Zo houd je meer ruimte. De overkapping is dan tevens ideaal bij slechte weersomstandigheden of viezigheid zoals vogelpoep. Sluit jouw aanbouw af bij de huidige bouwstijl van jouw woning. Zo lijkt het een compleet geheel. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *