interieurbouwer

Wat doet een interieurbouwer?

Interieurbouwers zijn echte vakmannen, ze worden vaak vergeleken met timmermannen maar dat is niet terecht. Interieurbouwers gaan veel preciezer te werken wanneer zij het interieur voor een woning of winkels speciaal op maat maken. Bij deze projecten komt het tot op de millimeter nauwkeurig aan. Ben je op zoek naar een goede interieurbouwer in Roosendaal? Dan raden wij Anselm Oome aan!

Waar werkt een interieurbouwer?

Een interieurbouwer werkt voornamelijk in nieuwbouwwoningen of nieuwe bedrijfspanden, ook kan het voorkomen dat tijdens een renovatie een interieurbouwer te werk gaat. Interieurbouwers werken vooral in keukens, woonkamers en slaapkamers. Keukens worden op maat gemaakt, zo wordt de hoogte van het keukenblad afgesteld op de lichaamslengte van de eigenaar. 

De voordelen van een interieurbouwer?

Een van de voordelen van het inhuren van een interieurbouwer is dat zij alles afweten van handige trucjes. Dit kan gaan over het creëren van handige opbergruimtes of het gebruikmaken van de volledige woonoppervlakte. Zo heb je geen ruimtes die niet gebruikt worden en is je opbergcapaciteit volledig gebruikt.

Waarom niet zelf bouwen?

Mocht je heel handig zijn aangelegd dan is het hoogstwaarschijnlijk goedkoper om je interieur zelf te bouwen, maar krijg je dan ook dezelfde kwaliteit? Wij zijn van mening van niet en raden je aan om gebruik te maken van een specialistische interieurbouwer. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van wonen, lifestyle en design. Wil jij een interieur waar iedereen van op kijkt? Breng dan een interieurontwerper en interieurbouwer met elkaar in contact!

Aanpassingen in de slaapkamer

In de slaapkamer kunnen kledingkasten op maat worden ontworpen, zelfs een inloopkast is niet te gek als je daar de benodigde ruimte voor hebt. Daarnaast kan er ook een kurkwand worden geplaatst, mocht je slecht slapen dan is daar hopelijk nu ook een einde aan gekomen. Deze wand is iets dikker dan een standaard muur met behang of verf en dempt dus iets meer geluid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *